Lopik JO13-2

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 16

3 december 2016 8:30

Sjoerd Goedel

Vroeg in de ochtend , op het bevroren veld en IJFC in het geel zwart. Zo Begon IJFC - LOPIK . De aftrap was voor IJFC. De ballen gingen over en weer. Op het middenveld was Lopik sterker en IJfC creëerde weinig kansen. Lopik had een fraai schot en die ging er in 0-1 . Lopik was nog steeds sterker op het middenveld . Sam A krijgt een kans maar de bal gaat er niet in.

2e Helft , IJFC was sterker dan Lopik . Iedere speler van IJFC zette zich 100% in. Alleen door een sliding in het strafschopgebied krijgt Lopik een penalty en die word binnengeschoten 0-2. IJFC geeft niet op en houden vol , Levay met een prachtig schot op de lat en de rebound is voor Pepijn 1-2.
Niet veel minuten later gaf Perry een voorzet op Sam A en hij schiet de bal fraai over de keeper in het net 2-2. Een terechte uitslag denk ik.