1 - 9

IJFC JO10-1

Onder 10 zaterdag, JO10-1, 2e klasse 24

19 november 2016 10:00

De uitwedstrijd tegen Vriendenschaar JO10-1 leverde een 1-10 overwinning op voor onze jongens. Helaas is een doelpunt de scheidsrechter ontschoten, maar dat is helemaal niet erg. Wat blijft hangen is wederom een mooie team prestatie. We zijn nu op stoom!

Soufian moest zich vanwege ziekte vandaag helaas afmelden. Beterschap en hopelijk ben je er snel weer bij, want we hebben je nodig.

Binnen een minuut keken we al tegen een 1-0 achterstand aan. Een corner van Vriendenschaar klutste via een aantal benen zomaar langs Dylan in de goal. Daarna was het IJFC dat het heft in handen nam en 10x het net wist te vinden.

De gebruikelijke doelpuntenmakers troffen ook in deze wedstrijd weer doel: Damian en Gerald. Nu troffen ook andere spelers doel, namelijk Mats en Joep ieder 2 keer.

In de eeste helft scoorde Mats de 2-1 en zijn 2e goal in de tweede helft was een beauty. Een prachtig schot via onderkant lat stuiterde precies achter de doellijn weer terug het veld in. Mats speelde trouwens een super wedstrijd en was opbouwend ijzersterk. Met slimme passes wist hij het spel goed naar de zijkanten te verleggen en hij was rustig aan de bal.

Joep scoorde 1x direct via een mooi schot met z'n magische linker. Ik reken ook een 2e goal aan Joep toe, toen een verdediger van Vriendenschaar een prachtige voorzet van Joep van richting veranderde. Vanaf links had Joep diverese mooie passeeracties en was hij zijn tegenstander steeds te slim af.

In tweede helft kreeg Dylan toch nog een paar ballen te verwerken en dat deed hij goed. Echt veel had hij echter vandaag niet te doen, dus hij had gelijk toen hij besloot zijn winterjas aan te houden met dit koude weer. Als we zo ver op de helft van de tegenstander spelen, mag je gerust verder voor je doel staan Dylan en proberen mee te voetballen.

Toine, Yannick en Luuk heb ik nog niet genoemd, maar zij zijn zeker ook een vermelding waard. Ze speelden stuk voor stuk een prima wedstrijd en hadden ook een groot aandeel in onze zege. We winnen met z'n allen en iedere speler draagt bij.

Gefeliciteerd met jullie mooie overwinning en tot de volgende training maar weer.