Meern De JO10-5

Onder 10 zaterdag, JO10-1, 2e klasse 24

26 november 2016 10:30

Jim Le Noble

Vandaag speelden we tegen de nummer 1 op de ranglijst, De Meern JO10-5. Na een specatelstuk voor de toeschouwers zijn de rollen nu omgedraaid en hebben wij de koppositie overgenomen. Het werd maar liefst 10-3 na een 4-2 ruststand..... dus winst in de topper!

In de eerste helft kwamen we al snel op een 2-0 voorsrpong door goals van Mats en Joep. Daarna kwam onze tegenstander terug tot 2-2 na wat onoplettendheid van onze kant. Damian en Yannick kwamen er daarna in en hadden een paar mooie passjes in huis. Doelpuntenmakers waren opnieuw Mats en Joep, waardoor we met een mooie 4-2 voorsprong gingen rusten.

Na de rust bouwden we onze voorsprong snel uit naar 8-2. Gerald trof 3x doel en Joep was ook voor de 3e keer trefzeker in deze wedstrijd. De Meern kwam nog een doelpuntje terug tot 8-3, maar Soufian en Luuk zorgen voor de 10-3 eindstand.

Toine speelde een prima wedstrijd van achteruit. Hij scoorde nog niet dit seizoen, maar hij kan trots zijn op de stappen die hij maakt. Hij bouwt op, is rustiger aan de bal geworden en is een steunpilaar van onze verdediging.

Dylan probeerde vandaag  meer voor zijn goal te keepen. In de laatste minuut van de wedstrijd wist hij een counter van De Meern heel ver voor zijn doel te onderscheppen. We spelen aanvallend, dus meevoetballen moet onze keeper kunnen en daar werkt Dylan hard aan.

We maken met z'n allen stappen en ik ben blij te zien dat we meer en meer als team gaan spelen. Opbouwend voetbal over de grond van achteruit, mooie voorzetten van de zijkanten en dan volgen vanzelf de goals.

Vandaag was cameraman John bij onze wedstrijd aanwezig, dus we kijken uit naar de beelden van onze overwinning op de facebookpagina van IJFC LANGS DE LIJN BEKEKEN. Ook de mooie foto's zijn van de hand van John van Doorn. Bedankt!

De verslagen worden een beetje eentonig na de 3e ruime overwinning op rij, maar we mogen zeker niet op onze lauweren rusten. Maandag en woensdag dus weer allemaal vol aan de slag op de training.