IJFC speelt gelijk tegen 1e klasser Geinoord 2-2

41'
...
80'

17 november 2016 20:30

IJFC heeft donderdagavond onder erbarmelijke omstandigheden gelijk gespeeld tegen Geinoord. Ondanks de harde regenbuien en stormachtige windstoten,  maakten beide ploegen er een aantrekkelijke wedstrijd van. Geinoord startte fel en wilde IJFC overlopen, maar keeper Jeffrey Wolf bleef met kunst en vliegwerk overeind. Daarna pakte IJFC het initiatief over. De 1-0 voor Geinoord vier minuten voor rust viel uit een cornerbal, maar twee minuten later scoorde Kevin Thie ( na goed voorbereidend werk van Ruben van Rooijen) met een hard diagonaal schot, de gelijkmaker.

Na rust zes wissels bij IJFC, waaronder de uitstekend invallende Matthijs van Rooijen, die na meer dan een half jaar blessureleed, een uitstekende tweede helft speelde. IJFC deed zeker niet onder voor Geinoord. Dat resulteerde na een schitterend genomen cornerbal van Dennis de Swart en een keihard  ingekopte cornerbal van Gerben Renes in de 1-2 voor IJFC.  Geinoord maakte tien voor tijd nog de gelijkmaker. Uiteindelijk een terechte uitslag in een wedstrijd waar beide teams voor de overwinning gingen.

Uitslag 2-2

Op de foto de overvolle dug out van IJFC, waarin spelers, begeleiding en supporter gezamenlijk de wedstrijd met de nodige humor volgenden. Terwijl bij Geinoord nog alleen de trainer en assistent trainer zaten, waren alle gewisselde en geblesseerde spelers bij IJFC aanwezig. Dat tekent de sfeer en onderlinge band bij IJFC. Top mannen !!