18 maart 2017 8:30

Jan van de Berg

Zaterdag 18 maart mogen we weer eens voetballen  na 3 weken voetbalstilte door vakantie of andere redenen. Verschillende spelers mochten wel bij andere teams invallen de afgelopen weken maar met je eigen team blijft het leukst. Wel hebben we 2 geblesseerden Wesley en Levay dus we krijgen hulp van Jasper.

Het is vroeg dag want we mogen om 08.30 uur voetballen.  dus 08.00 uur verzamelen bij de kantine, wind en regen, maar niet koud en echt gras om op te voetballen.
We beginnen iets later want de scheidsrechter kwomt niet opdagen. maar dat wordt ook opgelost want de vader van Wesley en Ian kan ook goed fluiten.

Houten was van begin af aan wat sterker dan IJFC en kwam al gauw op 0-1 voorsprong.
IJFC komt wel beter in de wedstrijd en steeds dichter bij het doel van Houten maar ze willen er niet in. Halverwege de 1e helft maakt Houten 0-2 en zo blijft het tot de rust.

Aan het begin van de 2e helft loopt Houten snel uit naar 0-4 en dan kan IJFC eindelijk het eerste doelpunt maken en wordt het 1-4 na 10 minuten.
Als Houten 1-5 gemaakt heeft moet IJFC met 10 man verder omdat Lars zich niet lekker voelt en Wesley ook geblesseerd van het veld komt.  Ondanks een man minder gaat het heel goed en weet IJFC nog een 2e doelpunt te maken. Het lijkt wel of iedereen nog harder loopt voor elkaar.  Uiteindelijk wint Houten de wedstrijd met 2-5 en mogen we gaan douchen.

Goed gewerkt heren en beterschap voor de geblesseerden. Jasper bedankt voor het invallen.