Montfoort JO13-1

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 31

25 maart 2017 8:30

Renzo Colonna

Op deze vroege morgen zijn bijna alle spelers er klaar voor om de wedstrijd te spelen. Aan het weer ligt het niet, het zonnetje schijnt in combinatie met een licht fris windje.
We beginnen met een niet lekkere start, want binnen 7 minuten is het eerste doelpunt al gevallen voor montfoort. Dit gaat best wel een poosje door met als gevolg de 0-2.
Toch zijn er ook genoeg kansen voor IJFC, maar het wil maar niet echt lukken totdat er de 0-3 volgt tijd voor rust.

Tweede helft

IJFc gaat toch langzaam terugkomen met als beloning de 1-3 gemaakt door Pepijn. Niet veel later scoort ook Jasper 2-3 en met als klap op de vuurpijl de gelijk maker 3-3 voor Cedric.