MO-11, de wedstrijd tegen Vreeswijk was de 8e competitei wedstrijd.
De eerste wedstrijd begin september werd nog met 11-4 verloren door de meiden.
Deze wedstrijd werd met de juiste instelling aangevangen.
De meiden hielden het veld goed breed en er werd goed over gespeeeld naar elkaar.
De eerste treffer werd gescoort door Lisa na een goede actie van Fae.
De meiden hielden de druk erop en de 2e goal was snel een feit, na een schitterende pass van Jasmijn tussen 2 verdedigers van Vreeswijk door, scoorde Fae het 2e doelpunt.
Het derde doelpunt was ook een mooie aanval die begon bij Kelsey, via een prachtige diepte pass van Romi kon Fae richting doel en schoot de bal onder de keepster door.
Aan het eind van de eerste helft deed Veeswijk, na een een klein foutje in de verdediging van ons, iets terug en scoorde hun eerste doelpunt.
Dat was de eerste helft,
Tweede helft werden ze iets slordiger en werd het veld niet meer goed breed gehouden.
Vreeswijk kwam nog terug tot 3-2, waarna er aan beide kanten nog hachelijke momenten waren.
De bal ging over beide doellijnen heen van paal naar paal, maar de meiden bleven knokken om de overwinning veilig te stellen.
Na het laatse fluitsignaal gingen de meiden uit hun dak, de trainer van Vreeswijk gaf de speelsters van IJFC een groot compliment over de ontwikkeling die alle speelsters hebben door gemaakt sinds de eerste wedstrijd.