IJFC MO11-1

3e klasse 8

24 november 2018 8:30

Vandaag een vroege wedstrijd in het koude Montfoort tegen MSV.
Na een goede wedstrijdbespreking gingen de meiden met een goede mentaliteit het veld in. De wedstrijd werd goed aangevangen en er waren een paar kansjes voor beide ploegen. Toch kwam MSV op 1-0 na een communicatie-foutje in de verdediging. De meiden lieten het er niet bij zitten en gingen door met goed voetballen.
MSV kwam op 2-0, dit geheel tegen de verhoudingen op het veld in. Na een mooie pass van Romi kon Fae, met een mooie harde schuiver, de aansluitingstreffer maken.
Daarna werd IJFC sterker en werden er nog een aantal mooie aanvallen gemaakt van het middenveld, Fae, Romi, Lotte en Anouk en spits Lisa. Met 2-1 gingen we aan de thee.

De 2de helft werd goed aangevangen werd het goede spel van de 1ste helft voortgezet. MSV kwam op 3-1 na een uitbraak, wat hen rust gaf. Na een aanval van MSV stuurde Lotte Fae weg maar helaas werd Lisa niet bereikt zodat de aansluitingstreffer niet gemaakt kon worden. Daarna viel aan de andere kant een ongelukkige 4de goal voor MSV. Toch gingen de meiden niet bij de pakken neer zitten en bleven knokken en goed spelen. Fae maakte nog de 4-2 en Lotte schoot nog hard op de lat, wat helaas niet de spanning terug kon brengen in de wedstrijd. Toen uiteindelijk de 5-2 viel brak er iets in de ploeg. Toen de verdediging en keeper Kelsey alleen gelaten werden door het middenveld, werd het helaas nog 6-2.
Toch gingen de meiden met opgeheven hoofd van het veld. Goed gespeeld em mooie dingen laten zien.