Vandaag een wedstrijd tegen SO Soest, op het prachtige sportpark Bosstraat.
Aan het weer lag het niet, het was prachtig zonnig weer op een mooie groene grasmat!
De wedstrijd begon gelijkwaardig en ze probeerde lekker aan te vallen.
IJfc kreeg 2 aardige mogelijkheden maar het werd het net niet.
Soest kwam er snel uit over de rechter buitenkant, de verdediging ging met zijn allen dezelde kant op. Hierdoor kwamen er 2 speelsters vrij voor keepster Noa, die helaas een doelpunt moest incasseren... 1-0.
Daarna ging het snel en de 2-0 was snel een feit.
De meiden hadden het niet deze wedstrijd, wat ze ook probeerden, het kwam er niet uit.
En daar was de 3-0 van Soest, en waren we het helemaal kwijt.
De meiden van Soest waren ook iets verder en speelde met 2 dispensatie speelsters, helaas.
Ze bleven het proberen maar het ging niet onze kant op.
Bij de rust was het 4-0 voor Soest.

2e helft was hetzelfde spelbeeld als de eerste helft, Soest viel aan en IJfc probeerde tegen te houden. Helaas ging dit niet helemaal goed en het 5, 6 en 7e doelpunt lieten niet lang op zich wachten.
Ze bleven proberen maar steeds ging het net niet.
Toch kwamen we een paar keer dichtbij maar deze gingen net naast het vijandeljke doel.
Daar viel de bal dan toch goed voor de voeten van Lotte en zij stuurde Anouk weg.
Die kon vrij richting de keeper en schoot de bal kiezel hard achter de doelvrouw van Soest!
7-1 door de Jarige Anouk die haar verjaardag opleukte met deze prachtige goal!
Helaas scoorde Soest nog 2x waardoor de eindstand 9-1 werd.
Meiden kop op, we gaan door naar de volgende wedstrijd en we leren steeds meer en worden steeds beter!!!
Na de wedstrijd werden nog heerlijke muffins getrakteerd door onze jarige jet!!!