Houten F10

F-pupillen zaterdag, F2, 5e klasse 43

14 februari 2015 10:30

Vandaag een thuiswedstrijd tegen Houten.
Nadat Dirk de jongens had toegesproken om vandaag beter aan de verdediging te werken waren ze klaar om te gaan knallen!
We hadden dit keer een "professionele" scheidsrechter die de jongens liet tossen wie de aftrap mocht nemen.
Jesse, Ringo En Sammy deden de verdediging, Tijmen, Matteo en Julian op het middenveld, Jordi was de aanvoerder en aanvaller en Milan in het doel.
De eerste helft stonden we 2-0 achter, de jongens moesten hard werken om aan te vallen. De tweede helft werden er 3 tegen doelpunten gemaakt, wij hadden ook wat kansen gehad maar helaas. De wedstrijd eindigde met 5-0