IJFC JO9-2JM

F-pupillen zaterdag, F2, 5e klasse 43

7 maart 2015 11:10

Zaterdag 7 maart

Yes, echt gras, ook wel eens lekker! Het weer zat mee. Vianen ging direct in de aanval. 3e minuut 1-0. Jammer. Maar jullie laten het er niet bij zitten. IJFC steeds vaker balbezit. Een paar mooie acties in zowel de aanval als de verdedig. Milan houdt een bal tegen, goed gedaan! Even later het tweede doelpunt voor Brederodes. Mooie pass van Jesse, er wordt gewerkt.  Jordi wat een sprint! Een derde doelpunt komt niet door, Tijmen en Julian blokkeren de boel. Tijmen vecht voor de bal, zoekt de grenzen, dat levert mooi spel op. Er wordt flink gestoord maar toch is een 3-0 niet te voorkomen. Milan moet zijn doel uit, bovenop de bal, goed gehouden! Mooie pass van Jordi naar Jordy, helaas geen doelpunt tot gevolg. Geen verveling ook niet langs de lijn. De eerste helft zit erop.

In de tweede helft werpt Jordy zich op als keeper. Milan heeft last van zijn pols. Het wordt een paar keer spannend bij het doel. Tijmen is in zijn element, wat een felheid. Je loopt flink uit maar er wordt aan je getrokken, helaas geen goal. Brederodes krijgt veel ruimte bij het doel, het wordt kort na elkaar 4-0 en zelf 5-0. Blijf bij je man jongens. Mooie verdediging door Sammy en Matteo. Sammy breekt nog een keer geweldig uit. Jordy, in het doel houdt een bal, gooit zich er op. De andere Jordi vecht voor de bal. Dan een kans….maar…de scheids fluit. Helaas. Mooie wedstrijd, jullie hebben gevochten mannen!

Geschreven door: Desiree Onvlee