26 september 2020 10:00

Opstelling IJFC JO19-1

Na de deceptie van vorige week tegen Saestum. Kreeg de 19.1 vandaag de kans tegen Desto om het weer op te pakken en door te gaan als 1 team. Met het motto 1 team 1 taak.

De Blessure boeg is groot op het moment: Luuk (wel op de weg terug), Finn, Nando, Tim en daarbij sinds vorige week Timo.

Ondanks de vele afwezige kon de 19.1 de volgende 11 opstellen. Kyran, Bram, Wessel, Fabian, Marc, Twan, Ramon, Mitchell, Tijn, Brett en Rowan. Op de bank namen plaats Pascal, Sam en Maurice. Echter vlak voor de wedstrijd een tegenslag. Maurice die pas is overgeschreven bleek alleen speelgerechtigd in de B categorie Daar waar de hoofdklasse de A categorie is mocht Maurice dus helaas niet meedoen.

Na de sterke warming-up begon de groep sterk aan de wedstrijd. Echter was het eerste schot van Desto maar die was voor Kyran. Kyran de keeper die altijd gras angst had stond dit keer met heel veel vertrouwen in de goal.

Dan het moment van de wedstrijd. Een ingooi van Marc op Mitchell, Mitchell die zakte naar de grond en wegdraaide van zijn tegenstander gaf de bal voor op Ramon, Dezelfde Ramon legde de bal terug op Tijn en u raad het 0-1!!!!

Daarna kort een penalty moment. Tijn werd onderuit geschoven en de scheidsrechter wees naar de stip echter draaide de grens de penalty terug. Maar goed normaal zou IJfc van de leg zijn nu maakte het 4 minuten later door een knappe actie van Tijn de 0-2.

Na de rust kwam Desto goed uit de startblokken. IJfc stond eigenlijk best onder druk. In de 57e minuut maakte IJfc op precies het goede moment de 0-3. Na een aanval waarin Rowan diep gestuurd werd gaf de bal strak voor op Ramon en die schoof de bal binnen. In de 67e minuut een wissel Marc eruit en Sam erin. Diezelfde Sam schoot na 70 minuten direct de 0-4 binnen. Daarna werd de wedstrijd iets grimmiger met als gevolg kaarten voor Ramon en Twan en 1 voor Desto.

In blessure tijd pikte Desto ook zijn doelpuntje mee daarna floot de goed leidende scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week spelen we om 12:00 thuis tegen FC de Bilt