5 - 0

VVIJ E2

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 20

7 februari 2015 11:45

Fase 3 is aangebroken, nieuwe ronde nieuwe kansen. Voor onze jongens gelijk een derby op het programma tegen VVIJ E2. Helaas is Chaver geveld door de griep en ligt op bed, beterschap Chaver.

1e helft:

IJFC begon zeer goed aan de wedstrijd, in de 4e minuut speelde Tim de bal op Noah die met een vlammend schot bijna de goed keepende keeper van VVIJ verraste. IJFC bleef doorgaan op zoek naar een goal. De verdediging met Bram, Nick en Hidde gaf geen krimp, zij verdedigden prima. De tweede kans van de wedstrijd is ook voor Noah, maar helaas heeft hij zijn vizier vandaag niet op scherp staan. Een spaarzame aanval van VVIJ wordt prima gekeerd door de altijd betrouwbare Luke. In de 13e minuut komt IJFC op voorsprong, een mooi steekbal naar Perry, zijn schot wordt nog gekeerd door de keeper van VVIJ. Maar Sam "De Muur" is prima meegelopen om de bal in het doel te schieten 1-0. Hierna krijgt IJFC nog een aantal kansen, een mooie combinatie tussen Perry en Leon mistte helaas het doel. Ook Tim en Hidde kregen nog de kans om de score te vergroten.

2e helft:

De tweede helft begon een beetje rommelig, IJFC heeft een aantal posities gewisseld en daar moesten onze jongens even aan wennen. IJFC bleef fel op de bal met Divano en Milan als aanjagers. Ook VVIJ probeerde er nog een wedstrijd van te maken maar Luke dacht daar anders over en hield zijn doel "schoon". Een mooie combinatie tussen Tim, Noah en Nick leidde de 2-0 in met als afmaker de uitblinkende Nick. Hierna was IJFC "los" met mooie aanvallen probeerde ze de stand omhoog te schroeven. Uit een mooie assist van Nick maakte Leon de 3-0. VVIJ was de weg kwijt en daar profiteerde Nick nog tweemaal van zodat de eindstand op een welverdiende 5-0! uitkwam.

Mannen een top prestatie, op naar volgende week de uitwedstrijd tegen Roda'46 in Leusden.

Spelers : Luke, Sam, Milan, Leon, Hidde, Bram, Noah, Perry, Divano, Nick en Tim

Trainers: Arnoud en Mark