E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 20

7 maart 2015 9:00

Maarssen E1 - IJFC E1 8-3                        Zaterdag 7 maart 2014

Het was weer vroeg op deze zaterdag. Sam zat helaas nog steeds met z'n arm in het gips en Tim lag met griep op bed, dus die deden niet mee.

Het was voor de jongens van IJFC nog erg vroeg en voordat wel het wisten had Maarssen al 2x gescoord. Gelukkig hadden de mannen door dat er wel kansen kwamen en kregen ze het voor elkaar om terug te komen naar 2-2.

Net op het moment dat de supporters dachten dat ze het koppie erbij hadden, werd het door een aantal missers binnen no time 7-2. Hier waren we niet voor gekomen en gelukkig floot de scheidsrechter af voor de rust. Moet zeggen dat we een hele goede scheidsrechter hadden, hij zat er goed op, liet de jongens voetballen en was streng doch rechtvaardig.

Na de peptalk van Mark en Arnoud begon IJFC vol goede moed aan de 2e helft. IJFC begon te voetballen, maakte de kans af en scoorde 7-3. Het kon nog altijd! Dankzij de keeper van Maarssen gingen de overige kansen er helaas niet in en kreeg Maarssen op het einde nog een kans en scoorde 8-3.

De 2e helft stond IJFC z'n mannetje en lieten zien dat ze zeker in de hoofdklasse thuis horen.

Helaas zat er deze week niet meer in. Bedankt: Divano, Luke, Nick, Milan, Bram, Perry, Noah, Hidde, Luke, Leon & Chaver voor een goede 2e helft. En natuurlijk kunnen we niet zonder onze assistent trainer Xavi, die alles in de gaten houdt!