E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 20

21 maart 2015 8:45

Op deze eerste heel vroege lentedag stond de uitwedstrijd tegen Hooglanderveen E2 op het programma.

Helaas was van de  lente niets te merken en was het behoorlijk koud en nat. Ook deze week moest het team het zonder de geblesseerde Sam doen.

Hooglanderveen begon sterk aan de wedstrijd en na 5 minuten stonden wij met 1-0 achter.

De jongens waren nu wel gelijk wakker en gingen er flink tegen aan. Wij kregen een paar mooie kansen, maar helaas wilden ze er niet in. Na 20 minuten scoorde Hooglanderveen de  2-0. Leon had even later een prachtige kans maar deze kwam helaas tegen de paal. Wij werden sterker en na 25 minuten lukte het Tim om de 2-1 te maken.  Vlak voor het rustsignaal maakte Leon de 2-2. Dit was ook zeker terecht.

Na de rust kwam Hooglanderveen al snel op 3-2.  Wij lieten onze koppies er niet bij hangen en Leon scoorde de gelijkmaker. Volgens Hooglanderveen waren onze jongens wel hard, de een na de ander lag op de grond. Maar zolang het fair is, is dat geen probleem. Dit is wat onze jongens dit jaar wel hebben geleerd en dat is nodig als je in de hoofdklasse speelt. Tim maakte de 3-4, maar door protest van de tegenstander werd deze afgekeurd. De bal bleek net daarvoor uit geweest te zijn, volgens de tegenstander. We gaan met een stand van 3-3 dus weer verder.

We waren hierdoor toch een beetje van slag en Hooglanderveen scoorde de 4-3. Uiteindelijk scoorde Perry de 4-4. Dit is dan ook de eindstand.

Jongens wat hebben jullie het stuk voor stuk goed gedaan, jullie hebben tot het laatst geknokt. Wij hebben weer heerlijk genoten van jullie.

Spelers: Luke, Milan, Leon, Hidde, Bram, Nick, Noah, Perry, Divano, Chaver en Tim

Trainers:  Arnoud en Mark.