F-pupillen zaterdag, F2, 5e klasse 43

14 maart 2015 9:30

DJ Bos

Het is behoorlijk fris en het zonnetje schijnt licht over de velden van IJFC, die er weer mooi bijliggen.

IJFC is voortvarend in de aanval. De eerste schoten op het doel van Milan worden vakkundig afgevangen. Echt weg komen van eigen doel lukt niet, waardoor het al snel 0-2 staat.

Ringo is terug van weggeweest en toont inzet en motivatie. Een 0-3 kan hij niet voorkomen. Wellicht kwam het ook omdat vanaf het begin van de wedstrijd de tegenstander met 8 kinderen speelde. Wij maar met 7…

De 0-4 stond maar net op de teller toen IJFC de eerste treffer maakte. Jesse kon hem na een mooie actie van Jordy vd P het doel vinden.

Bij de rust staat het 1-6

Na de rust moest Julian het door een blessure helaas opgeven. Het gaat over en weer maar de tegenstander scoort toch als eerste. 1-7

Af en toe is IJFC in de aanval, maar de bal wil er niet in.

De 2e helft heeft de tegenstander het duidelijk moeilijker met de bikkels van IJFC. Eindstand 2-8 door nog een verdiende treffer van Jordy vd P. Het weer wordt beter en de wedstrijden vast ook. Zet hem op.