Brederodes F5

F-pupillen zaterdag, F2, 5e klasse 43

21 maart 2015 10:30

M. Jongerius

Brederodes scoorde na de 15e minuut van de eerste deel. Jordi (de Groot) heeft goed geprobeerd om een doelpunt te krijgen, helaas dit ging niet erin. Milan en de jongens hebben wat gevochten tegen de aanvallen van de Brederodes. Helaas in de eerst helft en na veel pogingen van de jongens om de Brederodes te inhalen hebben de Brederodes 4-0 gescoord.

Na de rust en nadat het stopte met regenen zijn de jongens wat los in het veld.  IJFC begon meer af te jagen en verdedigen. Mateo en Jordi (de Groot) hebben bijna gescoord binnen de 5minuten, helaas de bal ging te hoog en niet erin.

Tijdens het aanvallen in de middenveld, in eens van beide teams 4-5 jongens vielen op de grond. Jordi (de kleine) was gewond. Zijn herstelling ging snel want hij was binnen de 5 minuten alweer in het veld en aan het proberen te scoren.  De jongens verdediging en aanvallig is een stuk beter dan de eerste helft, mooie kansen gehad en goed geprobeerd. De jongens “team-spirit” begon te groeien!

Helaas uit de kansen werden geen goals gemaakt. De Brederodes scoorde 2X extra goals bij.

Volgende week spelt de IJFC F2 tegen de Lopik F waarin we hopen de jongens misschien deze keer makkelijk kunnen voetballen, en de “team-spirit” laten tonen?

Geschreven door: Marion Azpilcueta