E-pupillen zaterdag, E4, 5e klasse 54

14 maart 2015 10:00

zelf fluiten

Zaterdag 14 maart 2015

Om 9:30 uur verzamelen in of voor de kantine van IJFC want om 10:00 uur begint de wedstrijd tegen Lopik E3. Het was lekker voetbalweer, vooral niet te warm maar wel droog.

Na een peptalk van Patrick begonnen de mannen onder leiding van Bram aan de warming up. De mannen van Lopik waren ook al fanatiek aan het inschieten.

Onder leiding van Barry begon de wedstrijd stipt om 10:00 uur. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op, maar na 10 minuten scoorde Lopik de 0-1. Vervolgens duurde het niet lang of Boaz scoorde de 1-1.

Het werd nog 1-2 voor rust en Patrick gaf de mannen de opdracht om fel op de bal te spelen en elkaar te helpen.

Safiano ging er driftig tegenaan, samen met Ricardo maar samen wisten ze het net niet te vinden. Fabries deed zijn best op het middenveld, zijn stek, maar kwam er niet doorheen.

Daan werd vanuit de verdediging overgeplaatst naar de aanval, Mark, Koen en Bram stonden hun mannetje achterin maar Sepp heeft voorkomen dat het verlies beperkt bleef tot 1-5.

Volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen!