Deze tegenstander was een oude bekende van de voorbereiding, toen werd het 3-3.
IJFC misste de nodige spelers: Jim (uitwisseling) Tommy (blessure) Nizar (ziek) Yoran (schoolwerk) en Ricardo mellde zich net voor het verzamelen ziek beterschap Ricardo !
Aangevuld werden we door: Damani, Bram, Mitchell,Daan en Damian bedankt jongens

Stan    Esmee  Bram    Alec
                  Ruben
           Jasper        Glenn
Tristan        Jellis              Ruben

De Meern begon feller dan IJFC aan de wedstrijd en wist hierdoor ook de enige kansen te creeren.
IJFC kwam moeilijk aan het voetballen toe waardoor er meer achteruit dan vooruit gelopen werd. Damani wist vaak redding te brengen maar kreeg dan toch in de 10e minuut al een goal tegen. Door slap verdedigen op middenveld kon de bal diep gegeven worden Alec timde mis en de speler kon 1 op 1 doorlopen op damani 0-1.  De 0-2 kwam ook door slap verdedigen deze keer mocht de aanvaller makkelijk draaien en werd niet meer afgestopt tot aan de achterlijn.

Na de rust kwam er een ander IJFC op het veld. IJFC begon feller af te jagen en liep vooruit ipv achteruit te verdedigen. Hierdoor kwam De Meern minder aan voetballen toe en kon IJFC voetballen. Helaas uit de kansen werden er geen goals gemaakt. De Meern mocht wel nog een scoren de spits schoot de bal op damani en uit de rebound werd er gescoord.

Leermoment voor vandaag : Probeer ten alle tijden druk op de bal te houden. Zo kan de tegenstander niet wegdraaien of makkelijk voetballen.

Zaterdag de wedstrijd om 12:30 thuis op veld 3 tegen Maarssen C3