Heemradenlaan 7
3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887151

Vorige week speelde IJFC een uitstekende partij tegen Maarssen. Vandaag speelde IJFC een slechte wedstrijd. CSW was feller en beter in balbezit en pakte de drie punten verdiend mee naar Wilnis. De eerste 20 minuten begon IJFC goed, maar naarmate de wedstrijd vorderde zakte het team onder de ondergrens. Uiteraard kan dit een keer gebeuren, maar het is jammer voor het thuispubliek dat voor een leuke wedstrijd kwam.

IJFC startte in de volgende formatie:  Kyran Buisman, Rowan Mankers, Marc vd Klij, Jeffrey Stigter, Robin Dambruck, Stijn de Bie, Hicham Chatouani, Ruben van Rooijen, Traves Wright, Matthijs van Rooijen (65 Gerben Renes) en Archraf El Jerari (46 Youri de Kruijf)

Zoals gezegd waren de eerste twintig minuten voor IJFC. IJFC creëerde een aantal goede kansen via Robin Dambruck, schot net over, Ruben van Rooijen een scherpe corner, de bal glipte een meter voor de goal voorlangs en een hele snelle en goede aanval via Travis Wright Hicham Chatouani en ingeschoten door Robin Dambruck, redding keeper.

In de 21e minuut de eerste aanval van CSW en direct gevaarlijk, schot rand strafschopgebied net over. In de 37e minuut kreeg IJFC een eerste waarschuwing met een schot richting de kruising, sublieme redding van keeper Kyran Buisman, maar in de 39e minuut sloeg CSW toch toe. Een rommelige situatie voor de goal voor IJFC werd uit het niets ingegleden 0-1. Rust

De tweede helft hield IJFC de bal moeilijk in de ploeg en was CSW veel gretiger. Op een geweldig vrije bal na, van Marc vd Klij ( sublieme redding van de keeper uit de bovenhoek) en een schot van Youri de Kruijf, redding keeper, kwam IJFC niet meer gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. CSW profiteerde. De strafschop, gegeven door de uitstekend leidende scheidsrechter M.A. Vink uit Veenendaal, was terecht. 0-2. IJFC  kwam nog even goed weg toen de bal drie keer ingeschoten werd en keeper Kyran Buisman de laatste bal pareerde, maar 7 minuten voor tijd nog een goed uitgevoerde aanval van CSW bracht de 0-3 op het scorebord. De definitieve knock out. Uitslag 0-3

Deze wedstrijd snel vergeten, hard trainen en volgende week zaterdag weer scherp aan de start verschijnen in de uitwedstrijd tegen NITA. Aanvang 15 uur. De bus vertrekt om 13.00 uur.