IJFC E1 vs Hooglanderveen E2 uitslag 2-4

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 20

9 mei 2015 8:30

Eijk, R. van

IJFC E1 vs Hooglanderveen E2 uitslag 2-4             Zaterdag 9 mei 2015

Kwart voor 8 verzamelen in de meivakantie, dat valt voor sommigen van ons niet mee. Maar de wedstrijd tegen Hooglanderveen staat op het programma en omdat dat één van de directe concurrenten is voor het kampioenschap wrijven de mannen van de E1 de slaap nog maar even goed uit de ogen. Luke is er, na zijn liesblessure, ook weer bij, top!

De wedstrijd begint meteen spannend met goede kansen voor de tegenstander. IJFC ontkomt een paar keer aan een openingstreffer voor Hooglanderveen. De harde wind zit onze mannen wat in de weg, maar nadat de eerste minuten vooral op de helft van IJFC afspelen krijgt Noah de ruimte op het middenveld. Hij baant zich een weg tussen de tegenstanders door, geeft de bal aan Tim die rustig aanneemt en inschiet: 1-0!

Het blijft echter moeilijk voor IJFC om de aanvallen van achteruit goed op te zetten en Hooglanderveen zet continu druk. Gelukkig heeft Luke geen last meer van zijn blessure en hij laat een aantal knappe reddingen zien. Bram en Perry, later ook Sam en Hidde, ondersteunen achterin goed. Toch weet Hooglanderveen te scoren en bij een stand van 1-2 gaan beide ploegen de rust in.

Na de rust spelen beide ploegen in een wat hoger tempo. Leon, Chaver en Milan jagen actief op het middenveld, Divano en Nick krijgen  mogelijkheden bij corners maar de bal wil er niet makkelijk in. Aan de zijde van Hooglanderveen overigens wel, ineens staat het 1-4. Daarna weet Noah nog te scoren maar een prachtige kans vlak daarna van Nick gaat helaas net naast. Echt spannend wordt het dan niet meer. Volgende keer beter jongens!

Spelers: Luke, Sam, Hidde, Milan, Perry, Bram, Chaver, Leon, Nick, Tim, Noah, Divano