3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887151

Opstelling

Nadat vorige week in een deceptie eindigde (Tegenstander belde op het laatste moment af). Heeft de groep zich voorbereid op OSM. OSM een gevaarlijke tegenstander waarmee rekening gehouden moest worden. Daardoor was er deze week getraind op een andere formatie.

IJfc kende de nodige problemen, Milan bleek positief getest te zijn en Nigel die haakte donderdag af na een ongelukkig duel.

IJfc startte met de volgende 11: Kay, Marc ,Wessel ,Leon, Wesley, Twan, Ramon, Sam A, Maurice, Tim en Sam M.  Op de bank namen plaats Finn, Jort. Ook sloten aan Jasper en Nick van de 17.1 na hun mooie overwinning in de derby.

Al snel pakte IJFC de voorsprong. Na een slimme dieptepass van Ramon maakte Sam de bal beheerst 1 op 1 af. Een start die je altijd graag wilt hebben.  Daarna kwam OSM vrij snel op gelijke hoogte echter werd de goal terecht afgekeurd voor een handsbal.

Daarna een sterk OSM wat de nodige kansen kreeg door niet goed opletten bij IJfc gelukkig viel de bal vaak aan de verkeerde kant van de paal. IJfc kwam er ook een aantal keer goed uit maar de keeper stond vaak op de goede plek.   In de 45ste minuut sloeg IJFC 2x genadeloos toe.   Een lange bal op Maurice die zijn sambabenen liet spreken passeerde zijn tegenstander speelde Sam in en die speelde Tim in, Tim passeerde zijn tegenstander en schoot de bal als een echte spits binnen 2-0!

De 3-0 was bijna identiek Maurice weer met zijn sambabenen gaf de bal aan Ramon. Deze bedacht zich geen moment en schoot de bal onderkant lat binnen.

In de rust 2 wissels Marc en Leon eruit Finn en Jort erin.

Osm begon gelijk te drukken in de hoop IJFC te laten wankelen. En dat deden ze ook in de 51e minuut een foute inspeelpass van Jort die werd onderschept en goed afgemaakt door OSM.  Direct rook Osm bloed en was het weer in de wedstrijd. Echter scoorde IJfc weer op het juiste moment een ingooi van Sam op Tim, deze draaide weg van zijn man schoof de bal voor en Ramon schoot de bal binnen.

3 minuten later kreeg Ramon een gele kaart na de zoveelste overtreding van hem, het liet wel zien dat IJfc wilde strijden en werken voor elkaar! Osm kwam op 4-2 na weer slordig balverlies. Daarna was het voor IJFC even paniek. Osm kreeg de nodige grote kansen echter stond Kay een aantal keer goed en schoven ze de bal naast.  Direct besloot IJfc Nick van de 17.1 te brengen voor Maurice. Daardoor kwam Wesley op het middenveld. Deze Wesley schoof de bal binnen na een mooie actie van Finn.  Daarna was de wedstrijd op slot en vonden beide teams het wel welletjes in de hitte. Ook Jasper mocht nog zijn minuten maken hij kwam erin voor de moegestreden Sam

Zaterdag is de 19.1 vrij doordat DHSC uit de competitie is maar dinsdag 5 April zullen de boys weer thuis aantreden tegen PVC 19.1 aftrap om 20:30