VR1 sluiten competitie af met 20e overwinning

IJFC VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, 2e klasse A

7 mei 2016 12:00

Lekatompessy, S.

De laatste competitiewedstrijd in Driebergen is, naar verwachting, met een overwinning afgesloten. Het werd 2 - 5 en daardoor is VR1 met een indrukwekkend lijstje geëindigd.
Van de 22 wedstrijden werden er 20 gewonnen en 2 gelijk gespeeld.
Vooraf aan de wedstrijd een prachtig sportief gebaar. Er waren bloemen en felicitaties van de speelsters van Driebergen VR1 die zelf degraderen naar de 3de klasse.

Door tekort aan speelsters wegens blessures en vakantie deden Jazzmin en Manon uit VR3 mee. Tevens was trainer Marcel afwezig en werd de coaching gedaan door Audrey van der Horst.

Ondanks de hitte kon IJFC toch al snel tot aanvallen komen maar het duurde wel lang voordat daar een doelpunt uit gemaakt werd. Na ongeveer 30 minuten was het Malissa Klein die scoorde. Dat beviel kennelijk want even later maakte ze ook nummer 2.

In de 2de helft een doelpunt voor Petra Verbeek, die al diverse keren mee opgekomen was en nu haar arbeid beloond zag met een doelpunt.
Daarna maakte Robin Hendriks er 0 - 4 van.
IJFC liet de teugels wat vieren en daar maakte Driebergen gretig gebruik van om een tegentreffer te maken. Even weer het gas erop en de 1 - 5 was een feit. Lois Spliet deed wat ze dit seizoen al vaker deed en maakte netjes af.
Daarna benutte Driebergen nog een kans en daarmee werd tevens de eindstand bereikt, 2 - 5.