B-junioren, B1, Groep 2 11

29 augustus 2015 10:00

Schoonenberg, A.A.W

Opstelling

Zaterdag is de eerste bekerwedstrijd gespeeld. Na een voorbereiding met 2 verlies partijen (delta b1 11-1 en kampong b1 6-1) en 1 winst partij (woerden b1 3-1) mocht er vandaag eindelijk voor het echie afgetrapt worden thuis tegen SVMM.

Na een rommelig begin waarin 3 spelers te laat kwamen begon ijfc met de volgende 11: koen in de goal, Remon Marc Rowan en bradley in de achterhoede Bas job en damian op het middenveld en Wouter Remsly en Tommy in de voorhoede.

Svmm mocht de aftrap nemen. En kwam goed uit de startblokken waar ijfc best wel van onder de indruk was. Wat resulteerde dat er binnen 2 minuten  een 0-1 achterstand op het scorebord stond. De nummer 7 mocht mocht vrij inschieten en Koen liet de bal glippen.  Na 10 minuten rechte ijfc de rug en werd er weer fris gevoedbald.  Na enkele corners en schoten van ijfc Kreeg ijfc een vrije trap op 30 meter van de goal. Bas ging achter de bal staan en schoot de bal op doel de keeper pareerde de bal in 1e instantie maar de goed doorgelopen Remon kon de bal simpel intikken 1-1. IJfc kreeg meer grip op de wedstrijd en kwam steeds beter in hun spel. Na goed druk zetten van Damian op de middenijn pakte Damian de bal af en kon beginnen aan zijn sprint naar de goal. Bij de goal bleef Damian rustig en schoot de bal langs de keeper in het net. Voor de rust stuurde Elwin wouter nog diep Wouter was zijn tegenstander te snel af en kon net zoals Damian de bal langs de keeper schuiven.

Rust 3-1

In de rust was er aangegeven nog meer druk op svmm te willen zetten om nog meer te scoren.Dat lukte redelijk maar toch kwam svmm op 3-2  Na een genomen corner kopte Joey de bal op zijn eigen hand en de scheidsrechter legde de bal op de stip. Penaltykiller Koen zat er nog aan met zijn hand maar kon de bal niet keren. het slot was van Bas die vanaf 30 meter de bal de kruising in schoot. Na de 4-2 kon ijfc de wedstrijd rustig uitspelenen.

Volgende week wacht bekerwedstrijd 2 in en tegen Lopik b1 om 10:15