D3 door in het Bekertoernooi en laatste wedstrijd Hidde.

0 - 5

IJFC JO13-3

D-pupillen, D3, Groep 4 126

12 december 2015 10:30

De laatste wedstrijd van het jaar 2015, de laatste (poule) wedstrijd van het bekertoernooi en de laatste wedstrijd van Hidde.

De jongens hebben er zin, Sam & Sam waren deze week afwezig. Het was behoorlijk koud (ijs op de autoruiten) en gelukkig ging de wedstrijd door tegen Brederodes D4.

Deze week ook weer op het geliefde kunstgras, de wedstrijd ging de eerste 10 minuten gelijk op. We stonden goed, resulterend in een veld overwicht maar zonder doelpunten. Na een paar goede kansen gemist te hebben kon het niet uitblijven, 0-1 door Perry! Dik verdiend!

We bleven met elkaar goed voetballen, maar helaas maar met 0-1 de rust in.

De tweede helft pakte we direct het goede spel weer op. Cédric kon vrij opkomen en met een afstand schot hoog in het doel werd de 0-2 gescoord. Dit hadden we nodig, hierdoor werd vrij snel de 3-0 gescoord door Perry en de wedstrijd zat op slot.

Levay, in de spits, schoot met een droge schuiver de 4-0 binnen. Het toetje was voor het einde bewaard, een aanval over vele schijven kwam voor Levay zijn voeten en bepaalde hiermee de eindstand op 5-0! Chapeau, allemaal lekker gevoetbald hoor.

Daarbij wil ik Hidde erg bedanken voor de vele jaren dat je met ons heb gevoetbald! We gaan je missen en wensen je het allerbest toe.

Allemaal een fijne dagen toegewenst en tot volgende jaar!