Opstelling IJFC JO19-1

Zaterdag middag Woerden uit. Na Woudenberg de 2e wedstrijd op gras.

Ook is dit de 1e wedstrijd na de gewonnen halve finale.

Ijfc begon met de volgende 11 Niels, Tim A, Wesley, Bas, Thijs, SamR, Jeroen, Milan, Tim T, Justin, Raul en op de bank zaten Raymon, David, Sam A en voor het eerst sinds maanden en na pittige maanden Leon.

Ijfc begon met de wind in de rug.  Ondanks dat het veld lastig te bespelen was probeerde Ijfc wel te voetballen. En dat ging prima.  Na de 1e gemiste kansen was het in de 15e minuut een aanval over meerdere schijven die eindigde via Jeroen bij Justin en die schoof hem in de verre hoek. Woerden bleef stug verdedigen en het proberen maar de verdediging gaf geen krimp.  In de 30e minuut een perfecte lange bal van Sam R op de diepgaande Jeroen. Jeroen schoot de bal op de lat en in de rebound kopte Tim de bal vrij binnen. Het spel bleef eigenlijk constant dezelfde kant op gaan en op de 0-3 hoefden we ook niet lang te wachten. Na goed onderscheppen werd Justin vrijgespeeld en schoof weer de bal binnen.   Ook werd de 0-4 nog afgekeurd wegens buitenspel.

Wat je vaak ziet is dat als je de week ervoor tot het gaatje moet gaan vanwege een betere tegenstander en nu tegen een ploeg speelt die hun best doet maar net niet genoeg weerstand kan bieden dat je de volgende helft te makkelijk erin gaat en dat gebeurde ook. Ijfc vergat te voetballen en liet Woerden in de wedstrijd komen. Ook begon het te mekkeren op de scheidsrechter en ging het rare dingen doen. Gelukkig kreeg Wesley voor zijn sliding een gele kaart wat ook een rooie had kunnen zijn.   Woerden kwam snel op 1-3. En voor de rest houden we maar snel op over deze 2e helft.

Wel een mooi moment nog in de 85e minuut maakte Leon zijn rentree. Leon heeft een hele zware periode gehad en dit is weer een mooie stap in zijn herstel. Bijna scoorde hij nog bij zijn rentree helaas werd de bal geblokt.

Volgende week zijn de jongens vrij omdat de wedstrijd is verzet naar 6 mei uit bij Delta Sports om 12:30