...

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse D

7 november 2015 14:30

Bos, N.P.

Na een fantastische reeks van zes gewonnen wedstrijden op rij heeft IJFC 1, op de dag van de viering van het 85 jarige jubileum dit tegen Desto helaas niet kunnen voortzetten.

IJFC kwam door een fantastisch ingeschoten vrije trap van Marc van der Klij op een 1-0 voorsprong. In de 25e minuut maakte Desto eveneens met een mooie vrije trap de gelijkmaker wat tevens de ruststand was.

De tweede helft begon IJFC erg goed wat resulteerde in een paar mooie aanvallen en meerdere goede kansen. Na een snelle counter van Desto vlak voor tijd maakte Desto de 1-2. IJFC probeerde met alle macht om de gelijkmaker te forceren wat helaas niet meer lukte. Eindstand 1-2.

Door de uitslagen bij de andere wedstrijden blijft het erg spannend in de 3e klasse D en zijn de onderlinge verschillen op de ranglijst erg klein.

Volgende week speelt IJFC uit bij Maarssen, aftrap 14.30 uur.