B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 17

12 september 2015 9:00

Bos, M.

Opstelling

Zaterdag morgen, Lekker vroeg. al om 07:50 moest er al verzamelt worden. Maar door de trainers was er een klein ontbijtje geregeld (dank Jason). Na de warming-up stonden de jongens nog iets leuks te wachten, Rodney had namelijk sinasappels geregeld......

En dan nu de wedstrijd.

Focus nam in het begin de regie in handen en bepaalde wat er gebeurde. Maar door de in uitstekende vorm verkerende Koen de Gea bleef ijfc overeind. Ijfc begon zelf ook slordig aan de wedstrijd de pasing kwam niet aan en het tempo was te laag. Waardoor Rodney al na 16 minuten besloot te wisselen. Na de wissels kantelde de wedstrijd en kwam ijfc in hun spel.  in de 30ste minuut scoorde Elwin uit een prachtige aanval. Elwin zette de aanval op die speelde Pieter aan op ze borst, Pieter speelde de bal in 1 keer door op Elwin en die stond plots 1 op 1 met de keeper van Focus. Hij ronde beheerst af.  5 minuten later volgde de volgende goal. Na goed druk zetten van Wouter en Pieter kon Pieter Wouter diep sturen en die rondde beheerst af.  Tot aan de rust gebeurde er niet veel meer.     Na de rust kwam er een heel ander ijfc naar buiten. een ijfc dat fris voetbalde en wou bepalen hoe de wedstrijd ging lopen, Na 1 minuut kwam ijfc al op 3-0 Remon veroverde de bal op de middenlijn, hij stuurde Tommy diep. Die schoot vanuit een onmogelijke hoek raak. Altijd lekker om de 2e helft te beginnen met een goal.  de 4-0 komt op naam van Pieter. Die scoorde uit een voorzet van Job, Pieter nam de bal aan draaide zijn kont erin en kon de bal inschuiven. Ijfc vond het wel mooizo en bleef lekker voetballen. Focus kreeg nog een paar kansjes en had zeker een doelpunt verdient. Maar zoals eerder al beschreven wou Koen kostte wat het kost de 0 houden.  Na 82 minuten floot de goed leidende Bos af voor het eind van de wedstrijd.

Volgende week volgt de wedstrijd tegen Vreeswijk uit om 12:45 zouden hier de volgende 3 punten bijgeschreven mogen worden ?