IJFC F2 te overmoedig na 2-0 voorsprong tegen Desto F8(eindstand 3-2)

3 - 2

IJFC JO9-2JM

F-pupillen zaterdag, F2, 5e klasse 20

19 september 2015 8:30

Vroeg in de ochtend stond IJFC en de supporters klaar voor de battle met Desto. De start was super en al snel stond IJFC voor met 2-0 door doelpunten van Yannick en Mats. De invallende coach, Martijn ten Have, dacht kat in het bakkie, op naar een duidelijke overwinning. Maar na de 2-0 voorsprong gebeurde er iets vreemds met het team, de volgende doelpunten bleven uit en de tegenstander had het goal gevonden van IJFC(overmoed?).

IJFC ging de rust in met 2-2 en werden toegesproken door de coach. De tweede helft ging weer de goede kant op met mooie combinaties door onder andere Vietan en opbouwend voetbal door Joep. Bijna was daar de verlossende goal, 3 spelers van IJFC tegen 1 van Desto……Helaas kwam de bal in de kluts waardoor Desto de verdediging kon herstellen, dit was de kans! Bij Desto viel de bal, enigszins gelukkig en daar was de dreunende 2-3.

IJFC heeft erg goed samenspel laten zien, met druk naar voren, de doelstellingen van de wedstrijd waren goed uitgevoerd. Tijdens de penalty's van wedstrijd was IJFC oppermachtig door goed keeperswerk van Dylan. Kortom prima spel, nu alleen nog verzilveren.