Siebe Tersteeg (afstandschot)
Duncan Gerritse (afstandschot)

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 14

3 oktober 2015 8:30

Afgelopen zaterdag speelde de F1 de eerste van twee wedstrijden tegen (bijna) de beste voetballers van Houten. Eerst tegen Delta Sports F1 en zaterdag a.s. tegen Houten F2.
Houten F1 bewaren we dan maar voor na de winterstop.

Er was wat krap gepland wat betreft de aanrijtijd in Houten (sorry, sorry). Uiteindelijk was het hele team compleet op het veld rond 08.25 uur. Er was dus nog 5 minuten over voor een warming-up en bespreking. Dat was prima, want het devies was: plezier maken, hard werken en doelpunten scoren!

Waar in de eerste 3 wedstrijden er weinig verschil in uitslag was, was deze wedstrijd bij de rust al eigenlijk gelopen. De ruststand was 0-3 door doelpunten van David, Siebe en Duncan. Vooral het eerste doelpunt was mooi opgebouwd.
De aanval ging van links terug naar het middenveld, vervolgens naar rechts waar wat Delta Sporters voorbij werden  gelopen. De voorzet werd door David vakkundig afgemaakt.

De verdediging had de zaakjes wederom goed op orde. Als Simon iets te doen had deed hij dat goed. Verder Hadden Luuk, Toine en Kay niet heel veel problemen om de tegenstander uit de buurt te houden. Op het middenveld verdeelde Damian het spel prima.

In de tweede helft kwamen de jongens niet meer in de problemen. De doelpunten van Duncan en Gerald waren weer knap uitgespeeld. In de laatste 10 minuten verflauwde het spel wat en werd het wat rommelig. Dat is weer iets om tijdens de training op te pakken.

Na de met 0-5 gewonnen wedstrijd werd natuurlijk direct de stand bekeken. 2e plaats! Nummer 1 is Geinoord en daar spelen we pas eind november tegen. Als de jongens het dus vol kunnen houden en spelen zoals ze al weken doen, dan zal het nog spannend kunnen worden eind november. En niet alleen vanwege Sinterklaas!