IJFC JO17-1

B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 17

10 oktober 2015 11:00

Opstelling IJFC JO17-1

Na een zege vorige week tegen ’t goy b1 met 6-1. Mochten we vandaag naar UVV. We vertrokken met aardig wat andere spelers als normaal, aangezien er wat blessure’s en afwezigen zijn. Koen en Bas mochten met de A1 mee, Pieter geblesseerd aan zijn ribben, Damian geblesseerd aan zijn nek en Wouter was ziek. Vanuit de B2 en C1 deden met ons mee Bob, Tim, Glenn en Yoran. Iedereen was netjes optijd met het verzamelen, we vertrokken naar Utrecht. Nadat we de kleedkamer hadden opgezocht deed Rodney zijn praatje. Erna hadden de jongens genoeg tijd om zich omtekleden en te genieten van wat fruit. Eenmaal buiten ging de zon lekker schijnen en werkte we een goeie warming up af. De wedstrijd was begonnen. Ijfc begon wat slordig aan de bal en zo kreeg Uvv na 1 min al zijn eerste kans. Maar bob was er gelukkig vanaf minuut 1 wel goed bij. Na de eerste kans van uvv, begon IJfc te draaien . Via het middenveld gaf Dyon een heerlijke bal op Tommy die helaas de Paal raakte. maar toch kon Uvv in de 8ste minuut, uit wat slordigheid achterin de 1-0 binnen schieten. Is Ijfc nu echt wakker? Ondertussen ging Joey er gebleseerd af, Joey had vrijdag zijn nieuwe schoenen binnen gekregen dat betekend dus blaren, Yoran komt op zijn plaats. Na een ingestudeerde corner raaktte Elwin de paal. Ijfc begint steeds meer in hun eigen spel te komen door veel combinaties en veel acties, de volgende corner vliegt er wel in. na een afgeslagen bal brengt Elwin de bal weer in en Tommy maakt de bal in de kluts 1-1.na de 1-1 ging gelijk het tempo omhoog Na een slimme snelle inworp van Yoran op Tommy gaf Tom de bal voor op Elwin en die kon hem bij de eerste paal vrij intikken. De eerste helft werd voor de rest niet meer spannend ijfc zakte helaas weer wat weg en ging rusten met 1-2. De 2e helft begint aardig gelijk op Ijfc kreeg wel de beste kansen. Na een goeie aanval wordt Elwin randje 16 neer gelegd. Elwin besloot de bal zelf te nemen en krulde de bal naar de verste paal. Helaas was de keeper alert . Gelijk na de vrije trap volgde er een wissel. De goed spelende Remsly kreeg voortdurend schoppen waardoor hij bij de laatste schop de speler natrapte. Om Remsly in bescherming te nemen werd hij gelijk uit voorzorg gewisseld voor Joey. 10 minuten later werd Marc eruit gehaald voor Tim. En Glenn kwam erin voor Remon. 1 aanval later was het raak. Yoran en Tim gingen de 1-2 aan Gelijk stuurde Yoran Tommy weg, die zag de keeper t ver voor zijn doel staan en schoot de bal van een meter of 35 over de keeper heen. Een aanval uit het boekje om te genieten, 1-3.  Joey wint voorin een goed duel en schiet op doel maar helaas voor de 3e keer deze wedstrijd treft ijfc de paal. 15 minuten voor tijd komt Remsley erin voor Dyon. Ijfc heeft de 2e helft 0 kansen weggegeven. We staan weer als een team te voetballen. Ondanks de vele afwezigen. IJfc gaat 10 minuten voor tijd nog eens goed in de aanval.  Yoran speelt Remsly in Remsly legt de bal klaar voor Yoran. Die schiet gelijk op doel en schuift de bal in het netje. 1-4 ! precies op tijd fluit de scheids af en de 3 punten zijn weer binnen!! Na 5 wedstrijden spelen Bezetten wij een 2e plek met 11 punten. We zijn een plekje gestegen tegen over vorige week. Volgende week komt Houten B2 bij ons op bezoek. Weer een leuke pot om naar toe te werken !