IJFC JO17-1

24 oktober 2015 13:15

Opstelling IJFC JO17-1

Zaterdag een oefenpotje tegen Stolwijk B1. Stolwijk speelt 3e klasse in de omgeving west 2. IJfc miste het nodige aantal spelers(Koen,Elwin,Remon,Damian en Joey) , waardoor het werd aangevuld door spelers uit de b2 (Vigo, Yoran, Marciano en Quincy en uit de c2 (Jim).

IJfc begon in de volgende formatie. Jim in de goal, Yoran en bradley op de backs, Job en Rowan in het centrum, Bas als controlerende middenvelder Remsly en Dyon als aanvallende middenvelders, Wouter en Tommy aan de zijkant, en de van blessure teruggekomen Pieter in de spits.

IJfc nam direct het initatief en begon goed te voetballen. Wat resulteerde in een kans van Pieter die de keeper naast tikte. De corner die genomen werd door Bas werd direct ingekopt door Job. IJfc bleef erna goed voetballen maar maakte hun kansen niet af. IJfc kon redelijk grip krijgen op de 4-4-2 spelende Stolwijk. Jim hoefde maar een enkele keer redding te brengen.  IJfc kreeg nog 1 grote kans Pieter stuurde Tommy goed diep helaas stuitte hij op de keeper.

In de rust zakte de concentratie weg en dat was te merken aan het begin van de 2e helft. Al snel kreeg Stolwijk enkele grote kansen maar Jim pakte ze er goed uit. Na 8 minuten veroorzaakte Bradley een strafschop. De speler ging met veel vertrouwen achter de bal staan, schoot de bal hard door het midden, maar Jim bleef slim staan en parreerde de bal. 5 minuten later kon Stolwijk toch de 1-1 maken. Ook was er een mooie actie te noteren aan IJfc kant, de keeper speelde een lange bal over de IJfc verdediging heen. Waar iedereen dacht dat Job was verslagen door de lange bal nam hij de bal in 1 keer mee met zijn hak. Met nog 10 minuten te spelen zette ijfc nog even aan en liet toch wel zien dat het 3 klasses beter was dan Stolwijk. Helaas stond er een boom van 3 meter in de weg. Hij pakte alle ballen uit de goal.  Na 82 minuten spelen floot de scheidsrechter af.

Volgende week mogen we om 10:30 aantreden tegen VVij b2. en Woensdag 4 november spelen we een oefenwedstrijd uit bij Breukelen b1. Waar zou deze b1 staan na de 2 wedstrijden?