IJFC JO8-2JM

F-pupillen zaterdag, F6, 8e klasse 02

6 februari 2016 9:00

Zaterdag 6 Februari Speelde de F6 uit tegen Focus 07 F7.

In de eerste minuut kwamen de jongens erachter dat ze toch nog niet helemaal wakker waren. Focus 07 kwam met  1-0 voor te staan. Daarna veranderde het spel gelijk van de F6 en had Bjorn een mooie redding in de 3e minuut. In de 4e minuut kreeg Joey een vrije trap en kreeg een mooie poging om op het doel te schieten, helaas mis. In de 5e minuut geeft Joey een super mooie pass aan Joey en er is weer een doelkans, helaas weer mis. Maar oh wat komt de 1-1 toch dichtbij. In de 7e minuut doet Focus weer een poging om een doelpunt te maken, maar Bjorn heeft een prachtige redding en daardoor de 2-0 voorkomen. Focus krijgt voor de rust nog 1 kans om te scoren, maar gelukkig schieten ze mis.

Na de rust is het duidelijk te zien dan IJFC meer de bal heeft. In de 30e minuut wordt het dan eindelijk beloond met een prachtig doelpunt van Noah. IJFC krijgt nog een paar mooie kansen van onder andere Noah en Lars, maar helaas geen 1-2. Uiteindelijk scoort Lars in de 40e minuut de winnende goal.

Yes we hebben gewoon met 1-2!

Jammer dat Deniz en Ziva er niet bij waren. Beterschap voor hun en hopelijk zijn ze er zaterdag weer bij als we tegen als we uit moeten spelen tegen Vreeswijk F4.

Een belangrijke wedstijd, want allebei hebben we nog niks verloren.