1 - 0

IJFC JO17-1

10 februari 2016 20:15

Opstelling IJFC JO17-1

Woensdag avond, een oefenwedstrijd ipv trainen. Dit maal mochten we aantreden uit tegen Geinoord B1. De opdrachten die meegegeven waren om druk te zetten en als eenheid te verdedigen. Ook werd de omschakeling belangrijk en werd de welbekende 5 seconden regel erbij gehaald.

IJfc en Geinoord begonnen beide goed waardoor de strijd meer en deels op het middenveld zich afspeelde. IJfc kreeg wel enkele grote kansen. Joey schoot slim uit de draai op doel maar de keeper redde goed en Wouter veroverde na goed druk zetten de bal en maakte helaas de verkeerde keuze in overtal. Ook Geinoord kreeg een enkele kans maar Koen zat er goed bij.

In de rust werd afgesproken om zo te blijven voetballen en vooral het initatief te houden. Dat gebeurde ook de eerste 25 minuten van de 2e helft. IJfc bepaalde wat er met de bal gebeurde en drong Geinoord terug. Bradley schoot nog op de paal en Tommy schoot slim in de korte hoek maar daar zat de keeper bij. De laatste 15 minuten waren wat rommelig. dit omdat er veel jongens op onbekende posities speelden. Daar profiteerde Geinoord optimaal van, het eerste schot ging nog op de paal maar de aanval daarop scoorde Geinoord. Wat helaas de eindstand bracht op 1-0.