IJFC F2: te makkelijk is niet leuk (FC Driebergen F4 - IJFC F2 – 0-11)

0 - 11

IJFC JO9-2JM

F-pupillen zaterdag, F2, 5e klasse 47

12 maart 2016 8:30

Te makkelijk is niet leuk en we leren er ook niet van. IJFC F2 won vandaag met 0-11 van FC Driebergen F4 en daar is eigenlijk alles mee gezegd. Caitlin en Soufian waren er vandaag niet bij, dus we gingen op pad zonder wissels. Dat is natuurlijk geen enkel probleem, aangezien jullie allemaal op-en-top getraind zijn.

De eerste helft was dit keer sterker dan onze 2e helft. Bij rust stonden we al met 0-6 voor. In de tweede helft mocht de tegenstander een extra speler in het veld brengen, maar ook toen wisten we er nog 5 bij te maken (uitslag 0-11).

Doelpuntenmakers van vandaag: VietAn (3x), Joep (3x), Yannick (2x), Chris (2x) en Maxim (1x). Mats stond ook bijna op het scorebord, maar Joep gaf zijn schot (wat er eigenlijk al in zou zijn gegaan) nog net een tikje. Mats speelde trouwens opnieuw een puike eerste helft als opbouwende laatste man en gaf menig assist.

Dylan was vlak voor de wedstrijd nog even langs huis gegaan om zijn keepershandschoenen op te halen (bijna vergeten!). Achteraf gezien had hij zich die moeite kunnen besparen. Onze tegenstandertjes (kleine mannetjes, 1e-jaars F) waren niet of nauwelijks gevaarlijk en bij het enige hachelijke moment voor ons doel wist Joep de bal van de lijn te halen.

Jullie hebben geprobeerd om goed vanuit je posities te spelen en ook was het samenspel zeer zeker goed. Zonder “echte” tegenstand is echter niet mogelijk om hier veel waarde aan te hechten.

We staan nog steeds aan kop met 18 punten uit 6 wedstrijden en zijn bijna op de helft competitie.