Rabobank toernooi - IJFC

Sponsors

Rabobank toernooiNa de zeer succesvolle eerdere edities van het Rabobank-familietoernooi wordt het 7e Rabobank familie toernooi in 2019 georganiseerd op zaterdag 22 juni a.s.

Iedereen vanaf 15 jaar mag meedoen, ongeacht of hij of zij lid is van IJFC of niet. Maak dus een team met je werk, je buurt, vrienden, familie, hockey team enz.!

Uitgangspunt is natuurlijk dat het een sportief en zeer gezellig toernooi wordt. En meedoen is belangrijker dan winnen! Dus schrijf je nu in met je team!

Aansluitend is er een barbecue voor alle deelnemers en supporters van het toernooi, voor een bijdrage van € 7.50 per deelnemer. Via de webshop op de IJFC website kan je de barbecue coupons bestellen, je kan direct via iDeal betalen. Let op, je moet wel van te voren de coupons voor de barbecue bestellen. Barbecue coupons worden niet op de dag zelf verkocht. 

We spelen 7x7 op een half veld. De speeldatum van het Rabobank Familietoernooi is zaterdag 22 juni en de aftrap zal zijn om 12:30 uur.

We kunnen dit jaar maximaal 30 teams inschrijven. Je kunt je team aanmelden en coupons voor de barbeque bestellen tot en met maandag 17 juni a.s. 

Klik hier om je team aan te melden. Na de aanmelding ontvangt je per email een bevestiging van deelname en is de deelname definitief

Voor het bestellen van de coupons voor de barbecue klik hier. Vermeld in het veld opmerkingen de naam van je team.

Om de teams op een gelijkwaardig niveau in te kunnen delen kan je bij het aanmelden van je team het niveau opgeven. 

Niveau's:

  1. spelers spelen wekelijks in competitieverband op niveau
  2. spelers spelen niet meer in competitieverband
  3. spelers 15+ spelen niet of hebben nooit gespeeld in competitieverband
  4. spelers 35+ spelen niet of hebben nooit gespeeld in competitieverband

De indeling is wel afhankelijk van hoeveel poules we kunnen samenstellen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via rabo@ijfc.nl 

De organisatie,
Rodney Mellema

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!