Sponsors

Prima pot voetbal!

Breukelen FC JO11-2

3 - 1

IJFC JO11-2JM

Competitie

Onder 11, JO11-2, 3e klasse 12

Datum

18 november 2017 9:45

Accommodatie

Sportpark Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521EB
ENSCHEDE
tel. 053-4359239

Vandaag moesten wij het zonder Lars stellen, die zich na een botsing met de kast moest afmelden met een gebroken teen (beterschap Lars en hopelijk tot snel). Ook Mats was niet fit vanweg hielspoor problemen, maar deed wel een groot deel van de wedstrijd op karakter mee. Toch leverden we een prima pot voetbal af tegen een leuke, sportieve tegenstander, die helaas met 1-3 verloren ging.

In de eerste helf nam Breukelen meteen het initiatief en drong ons terug. Onze verdediging gaf echter geen krimp en was sterk in de duels, maar zeker ook opbouwend. Deze wedstrijd moet ik een groot compliment maken aan Maarten en Jordi, die als kerels verdedigden en daarnaast ook netjes opbouwden met mooie passing naar voren.

Na zo'n 10 minuten moesten we de 1-0 incasseren, toen een speler van Breukelen met een hard schot van dichtbij trefzeker was. Wij waren ook gevaarlijk met spaarzame uitbraken en van Gerald ging continu dreiging uit. Joep, Mats, Soufian en VietAn liepen vele meters op het middenveld en zorgden voor mooie combinaties.

Met een 1-0 achterstand gingen we rusten. Mats had te veel last van zijn hak en bleef nog wat langer in de wissel, waardoor de overgebleven spelers alles moesten geven en dat deden ze dan ook. Maarten stond op als attente verdediger, die nu iedere keer op tijd in het centrum was om rugdekking te geven. Maarten, je maakt goede stappen vooruit!

Halverwege de tweede helft wisten we zels de 1-1 te scoren door een kanonskogel van Gerald. Na een diepe pass van Joep was Gerald naar de linker kant uitgeweken. Hij speelde daar z'n mannetje uit en kegelde vanuit een moeilijke hoek de bal via de paal snoeihard in de touwen. De paal trilde zelfs enkele seconde na, zo hard was Gerlad's schot. Even was Breukelen van streek, want eerlijk gezegd was dit toch ietwat tegen de verhouding in. We waren nog een paar keer dreigend, maar de laatste 5 minuten waren weer voor Breukelen.

De 2-1 voor Breukelen viel toen Mike een lastig schot niet voldoende wist te verwerken en de bal toch nog langzaam in ons doel rolde. Wel kreeg Mike zelfs complimenten van onze tegenstander voor zijn fantastische keeperswerk van vandaag. En terecht!

Ook de kregen we de 3-1 nog tegen, maar al met al vonden Jan-Gert en ikzelf dat jullie een prima pot voetbal hadden afgeleverd. Verdedigend sterk met Mike, Maarten en Jordi. Op het middenveld alles gevend, zelfs ondanks blessure. Mats verbeet de pijn van z'n hielspoor, Joep liep vele meters met z'n korte beentjes, Soufian sleurde over het hele veld en ging tot de grens van de scheidsrechter.... en VietAn dirigeerde als een echte leider het spel. Gerald was vanouds in z'n element in de spits en was de hele wedstrijd door dreigend.

Kortom tevreden trainers, ondanks deze kleine nederlaag en op naar weer een weekje trainen.

Groeten,
Guus

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!